Probeer de automatische ritten- registratie van Cartracker gratis uit

100% vrijblijvend| 1 maand gratis proberen

Nu 1 maand gratis (& geheel vrijblijvend) uitproberen 

 Niet tevreden = terugsturen en geen kosten

 Betrouwbaar en simpel

 Inclusief gratis parkeerfunctie

Voor MKB uitbreiding met fleetmanagement

We gaan zorgvuldig met de gegevens om. Bij verzenden ga je akkoord met het privacy statement

''Erg handig, geen gedoe meer met kilometers bijhouden. Ook fijn dat ik de eerste 30 dagen gratis kon testen. Geen spijt gehad van mijn beslissing.''

100% vrijblijvend | Al 3524 x aangevraagd

Raimond, Chauffeur

Cartracker

Wat zijn de voordelen?

Geen gedoe meer met kilometers opschrijven in een boekje. Met cartracker hoef jij je niet meer zorgen te maken over je gereden kilometers. Dit doet cartracker voor jou.

1) 100% Fiscusproof

Altijd een duidelijke administratie voor de Belastingdienst. Dit komt omdat Cartracker jouw gereden kilometers automatisch registreert.

2) Automatisch rittenregistratie

Je kunt jouw zakelijke ritten eenvoudig van jouw privé ritten onderscheiden! Wissel voor het rijden van ritmodus of doe dit gemakkelijk en snel achteraf met één klik. Nog makkelijker: al jouw gereden ritten staan standaard op zakelijk, zo hoef jij alleen je privé ritten aan te passen. In de app regel je dat met één druk op de knop.

3) Bespaar kosten en tijd

Door minder administratie heb jij meer inzicht in andere zaken en meer inzicht in bijvoorbeeld je rijstijl en de onderhoudsstatus van je auto. Dit scheelt weer tijd en geld. 

4) Gratis proberen is ook echt gratis!

Voor deze maand betaal je niets, ook niet achteraf. Er wordt wel een contract opgesteld voor twaalf maanden, maar die gaat pas na 30 dagen in. Niet tevreden? Stuur de tracker binnen deze 30 dagen retour en je contract wordt weer verscheurd. Geen kosten, geen contract. Mooie deal toch?

Ken jij de populairste cartracker van Nederland?

Cartracker: Gratis parkeerfunctie

Cartracker heeft ook een parkeerfunctie in de app zitten. Dit is handig want zo heb jij allen in een app, daarnaast scheelt dit ook al gauw 10 euro per maand.


Maar hoe werkt dat dan? Via onze app betaal je geen abonnementskosten voor het parkeren, daarnaast worden een geen transactiekosten gerekend voor zakelijke parkeeracties. Bij een keer parkeren bespaar je zo al meer dan dat je aan cartracker uitgeeft. 


En als kers op de taart: op het moment dat je wegrijdt stopt de parkeeractie uit zichzelf. Dit scheel onnodige kosten en veel frustratie. 

POPULAIRSTE DIENSTEN

KORTING VIA ONS ZZP INKOOPCOLLECTIEF? 

PLATFORM VOOR STARTENDE ZZP'ERS

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste ZZP nieuws, de beste deals en handige tips & trics voor ondernemers? 

Het Ondernemerscollectief is in het leven geroepen om ondernemen voor zelfstandigen nóg leuker en makkelijker te maken. 
We treden via de Werkvereniging onder andere op als belangenbehartiger voor de zzp'er en (startende) ondernemer. Onze netwerkpartners helpen je daarnaast graag op weg en geven jou kortingen op hun diensten en producten. 

Disclaimer        Over ons        Contact      Sitemap       Privacyverklaring