Ontvang tot 4 prijsopgaven van koffieautomaat leveranciers

100% vrijblijvend | Bonen & Instant

Vul hieronder je gegevens in voor de aanvraag

Binnen 24 uur reactie

Gespecialiseerd in MKB'ers

 Zorgvuldig uitgekozen partners

  Vergelijk snel en eenvoudig

  Vind een passende koffieoplossing

"Snel een nieuwe koffieleverancier kunnen kiezen."

We gaan zorgvuldig met de gegevens om. Bij verzenden ga je akkoord met het privacy statement

Jeffrey, marketeer

100% vrijblijvend | Al 964 x aangevraagd

Koffiemachines vergelijken

Veel Nederlanders drinken meerdere kopjes koffie per dag, ook (of juist) tijdens de werkdag. Een goede koffiemachine op kantoor is dan ook zeer in trek.


Er zijn vele soorten koffiemachines met elk voor- en nadelen. Hoeveel werknemers of bezoekers drinken er een kopje koffie? Welk type koffiemaling heeft jouw voorkeur? 


Daarom kan je nu eenvoudig meerdere koffieleveranciers vergelijken, zodat je altijd een koffiemachine vindt die bij jouw onderneming past.

Veelgestelde vragen:

Wat is de levensduur van een koffiemachine?

We krijgen vaak de vraag wat de levensduur van koffiemachines is. De levensduur hangt af van factoren zoals gebruiksfrequentie en onderhoud. Om de levensduur te verlengen is regelmatig onderhoud aan te raden. Gemiddeld gaan koffiemachines zo’n 7 jaar mee.


Is het écht 100% vrijblijvend?

De offertes die je ontvangt zijn 100% vrijblijvend. Zó kan je makkelijk jouw opties vergelijken én een passende keuze maken op basis van jouw wensen. Als je ingaat op een offerte en een koffieapparaat besteld, zitten hier uiteraard wel kosten aan verbonden.

Praktische zaken bij het aanschaffen van een koffiemachine

Hieronder hebben we nog enkele praktische zaken op een rij gezet. Hier kun je rekening mee houden wanneer je denkt over de aanschaf van een koffiemachine.


  • De kosten per kopje kunnen sterk verschillen. Heb je veel klanten die langs komen en drink je zelf ook graag meerdere kopjes koffie per dag? Dan is het verstandig om een koffiemachine aan te schaffen waarvan de kosten per kopje laag liggen.
  • Houd rekening met de capaciteit. Moeten er snel meerdere kopjes beschikbaar zijn of mag het even duren en per kopje gaan?
  • Wat is de omgeving waarin de koffiemachine komt te staan? Een andere omgeving kan vragen om een andere machine. Betreft het bijvoorbeeld een gedeelde werkruimte en is een koffiemachine met een muntjes systeem dan gewenst?
  • De mate van onderhoud.
  • De keuze aan dranken. Sommige machines bieden meerdere keuzes aan dranken dan andere. Heb jij genoeg aan een simpele koffie of wil je genieten van thee, warme chocomelk en cappuccino?

POPULAIRSTE DIENSTEN

KORTING VIA ONS ZZP INKOOPCOLLECTIEF? 

PLATFORM VOOR STARTENDE ZZP'ERS

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste ZZP nieuws, de beste deals en handige tips & trics voor ondernemers? 

Het Ondernemerscollectief is in het leven geroepen om ondernemen voor zelfstandigen nóg leuker en makkelijker te maken. 
We treden via de Werkvereniging onder andere op als belangenbehartiger voor de zzp'er en (startende) ondernemer. Onze netwerkpartners helpen je daarnaast graag op weg en geven jou kortingen op hun diensten en producten. 

Disclaimer        Over ons        Contact      Sitemap       Privacyverklaring