Ontvang vrijblijvend tot 4 prijsopgaves van waterkoelers

100% vrijblijvend | Gericht op ZZP & MKB

Binnen 24 uur reactie

Gespecialiseerd in MKB

 Zorgvuldig uitgekozen partners

  Vergelijk snel en eenvoudig

  Vind jouw passende waterkoeler

"Snel en uitgebreide offertes ontvangen, nu nog wachten op de levering."

We gaan zorgvuldig met de gegevens om. Bij verzenden ga je akkoord met het privacy statement

Maria, columnist

100% vrijblijvend | Al 964 x aangevraagd

Waarom een waterkoeler?

Een waterkoeler verhoogt het vochtgehalte en geeft je werknemers meer energie. Omdat de hersenen uit water bestaan is voldoende water een essentieel gedeelte voor het goed functioneren en betere werkprestaties. Daarnaast scheelt het kosten, omdat werknemers minder andere dranken nuttigen. Denk hierbij aan koffie, thee of fris.

Wat is er belangrijk voordat je een waterkoeler aanvraagt?

Kopen of huren?

Als je een waterkoeler koopt loopt de prijs op tegen een paar honderd euro. Dit bedrag is meestal met een paar jaar weer terugverdiend uit het gebruik van het personeel. Mocht je dit nu niet willen investeren is het ook mogelijk om een waterkoeler te huren, dan wordt er maandelijks een bedrag van je rekening afgeschreven.


De verschillende soorten

Er zijn veel verschillende soorten waterkoelers op de markt, sommige met meer onderhoud, meer afval en sommige kunnen worden aangesloten op de reguliere watertoevoer. Daarnaast zijn er ook verschillende keuzes in de soort water; wil je bruisend, warm of koud? De ene waterkoeler is iets prijziger dan de andere dus houd de voorkeur van je werknemers in gedachte bij het aanvragen.

POPULAIRSTE DIENSTEN

KORTING VIA ONS ZZP INKOOPCOLLECTIEF? 

PLATFORM VOOR STARTENDE ZZP'ERS

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste ZZP nieuws, de beste deals en handige tips & trics voor ondernemers? 

Het Ondernemerscollectief is in het leven geroepen om ondernemen voor zelfstandigen nóg leuker en makkelijker te maken. 
We treden via de Werkvereniging onder andere op als belangenbehartiger voor de zzp'er en (startende) ondernemer. Onze netwerkpartners helpen je daarnaast graag op weg en geven jou kortingen op hun diensten en producten. 

Disclaimer        Over ons        Contact      Sitemap       Privacyverklaring